Skab værdi for dig og din virksomhed med en illustration eller en animation

PIXandDOTS hjælper dig og din virksomhed med den grafiske del af din visuelle markedsføring og kommunikation. Gennem brugen af en animation eller en illustration sættes fokus på at kommunikere dit budskab. Det kan for eksempel være i form af din online tilstedeværelse på sociale medier og på din hjemmeside.

Her kan du se eksempler og læse om de to kerneydelser som PIXandDOTS tilbyder:

Animationer og Illustrationer

Illustration og animation siden 2011

Siden 2011 har jeg i PIXandDOTS arbejdet på en række af forskellige produktioner for forskellige virksomheder. Jeg har arbejdet med produktioner for mindre iværksættere og arbejdet freelance på produktioner for de helt store danske virksomheder. Derudover har jeg også undervist i brugen af 3D software.

 

Der er mange fantastiske værktøjer når en animation eller en illustration skal udarbejdes, så det er kun kreativiteten der sætter grænsen.

 

Når jeg producer en animation eller en illustration, så er det med modtageren i fokus. Din modtager vil gerne overraskes, se noget nyt og få ny viden. Samtidig skal værdien af noget genkendeligt heller ikke undervurderes, da det kan hjælpe modtageren til en hurtig afkodning af det visuelle.

Animationer og illustrationer er i sig selv ikke noget nyt, og det er altid en god ide at hente inspiration og referencer fra andre eksempler. Det sker ofte at mine kunde er blevet inspireret, og det er et rigtig godt udgangspunkt i opstarten af produktionen. Jeg hjælpe selvfølgelig også meget gerne med at inspirere.

 

Det er målet, at en animation eller illustration er din og virksomhedens helt egen. Derfor arbejder jeg altid med, at tænke kundens/virksomhedens visuelle profil med i slutproduktet.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig og din virksomhed med den visuelle markedsføring, og deler også mine erfaringer med udgangspunkt i dine og virksomhedens behov. Er din virksomhed visuel nok til at fange og fastholde målgruppen?

Få det bedste ud af dit budget

animationer og illustrationer priser

Jeg sætter en ære i min profession, og vil altid gerne hjælpe dig med at opfylde din forespørgsel. Det er samtidig vigtigt for mig at give dig det bedste produkt inden for dine økonomiske rammer.

 

Blandt kompetencerne hos PIXandDOTS er evnen til indlevelse i dine visuelle ønsker og behov, og at omsætte dette til fleksible generiske løsninger til rimelige budgetter.

Kvantitet eller kvalitet?

animationer og illustrationer indhold

Animationer og illustrationer er underholdnings- og informationsmedier. Det er vigtige og populære medier når der skal laves content, og de findes i overflod på internettet. Det er derfor værd at overveje om din modtager skal have en kortere og mere intens “smags oplevelse” og der med lysten til mere. Eller om modtageren skal være mættet af informationer.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at får det bedste ud af dit budget. Derfor er det mit fokus, at du får den animation eller illustration, som løser opgaven bedst.

 

Der kan for eksempel være mere værdi i et minuts gennemarbejdet animation end en gennemsnitlig animation på to minutter. Det kan betyde at mængden af information må “koges ned”, og her kan målet være, at modtageren er efterladt med et ønske om at vide mere.

 

Måske kan en håndfuld visuelt dragende illustrationer, til en artikel eller en infografik, have mere værdi end en animation på et lavt budget.

 

Det er selvfølgelig altid dig som kunde, der i sidste ende vælger slutproduktet.

illustrationer og animationer david ganderup

PIXandDOTS

Din hjælp til  værdiskabende animationer og illustrationer.

David Ganderup

Ring i dag – Jeg er klar til at hjælpe dig!

Reklamebeskyttelse

Reklamebeskyttelse

Reklamebeskyttelse