Animationer og
illustrationer der
skaber værdi!

3D anatomisk animation

Anatomisk animationsvideo til brug i undervisning.

Anatomisk animation omhandlende kæbeledet i relation til bidfunktion.

Anatomisk 3D animation

Animation og illustration siden 2011

PIXandDOTS har siden 2011 arbejdet med en række animationer og illustrationer for flere forskellige virksomheder. Disse virksomheder spænder bredt fra mindre iværksættere til produktioner af animationer for store danske internationale virksomheder.

I produktionen af din anatomisk animation eller illustration er det vigtigt, at resultatet repræsenter dig og din virksomhed. Derfor arbejdes her altid med, at tænke virksomhedens visuelle profil ind i slutproduktet. Det er nemlig lige så vigtigt som det visuelle udtryk på dit visitkort.

Udarbejdelsen af dine animationer eller illustrationer sker med modtageren i fokus. Din modtager vil gerne overraskes, se noget nyt og få ny viden. Samtidig skal værdien af noget genkendeligt heller ikke undervurderes, da det kan hjælpe modtageren til en hurtig afkodning af det visuelle.

Der er mange fantastiske værktøjer når en anatomisk animation eller en illustration skal udarbejdes, så det er kun kreativiteten der sætter grænsen.

Animationer og illustrationer er i sig selv ikke noget nyt, og det er altid en god idé at hente inspiration og referencer fra andre eksempler. Det sker ofte at en kunde er blevet inspireret, og det er et rigtig godt udgangspunkt i opstarten af produktionen.

Skal du bruge en anatomisk animation eller illustration?

Hos PIXandDOTS sættes en ære i udførelsen af en anatomisk animation og illustration, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at opfylde dine forventninger til produktionen. Det er samtidig vigtigt at give dig det bedste produkt inden for dine økonomiske rammer.

Blandt kompetencerne hos PIXandDOTS er evnen til indlevelse i dine visuelle ønsker og behov, og at omsætte dette til fleksible generiske løsninger til rimelige budgetter.

Skal din virksomhed bruge en anatomisk animation eller en illustration som skaber værdi. PIXandDOTS vil meget gerne give jer et bud på dette. Tøv ikke med at ringe og få en god snak om jeres næste projekt. Det er helt uforpligtende.

PIXandDOTS har et velfungerende samarbejde med Antistandard ApS og Perfect English blandt andre.