Animationer og
illustrationer der
skaber værdi!

Animationsvideo – Professionel produktion af 2D og 3D animationer.

Se cases på 2D og 3D animationer og læs om hvorfor en animation er en god idé. Her får du en reklamevideo med fokus på at skabe mest mulig værdi for din virksomhed.

Animationsvideo
Anatomi animation
Explainer video
VFX animationer
3D animationsvideo
Bioscience animationer
Uddannelses animationer
Reklame animation
Vejlednings animationer
Trænings animationer
Produkt animationsvideo
Animation og illustration

En god 2D eller 3D animation

En gennemarbejdet og troværdig animationsvideo er værdiskabende for dig og din virksomhed. 2D og 3D animationer bringer nemlig forbrugeren tættere på et salg. Mere end 80% af forbrugerne føler sig mere trygge ved at købe hos dig, hvis de har set din reklamevideo.

Der er mange gode grunde til at bruge 2D eller 3D animationer når du skal forklare dit produkt eller din service. En tegningen er et godt “værktøj” til at fremme forståelsen. Når der så tilføres bevægelse til tegningen, så har du et stærkt kommunikativt værktøj.

Animationer taler til menneskets visuelle natur. En animeret reklamevideo har en høj underholdningsværdi, og den kan for eksempel oplyse og inspirere dine kunder.

På nettet hjælper folk hinanden, vi deler værdifuld viden, og ser vi en god animationsfilm, så deler og anbefaler vi den.

Online videoer er så populær, at det står for 50% af den samlede trafik online.

En animeret reklamevideo er let at dele, let at fordøje og blandt de mest engagerende indholdsformater, der findes.

2D og 3D animationer er gode redskab når du skal holde på din målgruppes opmærksomhed. Dette er vigtigt for din målgruppes attention span bliver kortere og kortere. Det bliver sværere og sværere at fange din målgruppes opmærksomhed gennem støjen fra alle de andre virksomheder.

Animationer og illustrationer - valg

Skal du vælge en animationsvideo?

Der findes en række forskellige veje at gå, når du skal bruge en animationsvideo i din markedsføring. Der er ingen tvivl om at det er en rigtig god idé at benytte 2D eller 3D animationer til at gøre opmærksom på dig og din virksomhed. Men hvad skal du vælge? Økonomi spiller en rolle her, og så er der ingen grund til at betale for en dyr animationsvideo hvis det kan løses med et billigere alternativ. Kan dit behov for eksempel løses med en eller flere gennemarbejdede illustrationer, så har du et billigere alternativ. (klik her for at læse mere om illustrationer).

2D og 3D animationer er som udgangspunkt tidskrævende at lave, og det afspejler sig også i prisen på din animationsvideo. Men laver du en hurtig google på “billig animation”, så dukker der flere løsninger op. En billig animationsvideo bygger oftest på mere eller mindre genbrug af grafisk materiale (template baseret), og den kan godt være værdiskabende for dig og din virksomhed.

Animationer og illustrationer - priser

Billig animationsvideo – hvor og hvornår du skal vælge disse animationer.

En skarpt optegnet tommelfingerregel for hvornår du skal vælge den billige animationsvideo, er at dele modtageren op i to grupper.

Den ene gruppe kan kaldes “skal se din animationsvideo” og den anden kan kaldes “kan se din animationsvideo”. Et eksempel på en gruppe der “skal se din animationsvideo” kunne være dine medarbejdere. Det kan for eksempel være i en mellemstor virksomhed hvor fornyelse og nye retningslinjer skal ud til den enkelte medarbejder.

Det faktum at en “billig animationsvideo” mere eller mindre bygges på genbrug af grafisk materiale kan give den nogle mangler. Det kan betyde at den bliver mindre fastholdende og dermed mindre værdiskabende.

Hvis målgruppen er i “kan se din animationsvideo” kategorien, så er det, som tidligere nævnt, sværere og sværere at fange din målgruppes opmærksomhed gennem støjen fra alle de andre virksomheder.

Derfor bliver det overraskende og nye en vigtig parameter for en værdiskabende animeret reklamevideo.

Der er selvfølgelig nuancer af denne “skal kontra kan” tommelfingerregel, og er du i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte PIXandDOTS. Jeg hjælper nemlig gerne med at vejlede dig når du skal købe en animationsvideo.

2D og 3D animationer og illustrationer

2D og 3D Animationer – det skal du være opmærksom på.

En god animationsvideo skal også bruge en god historie. Det handler om, at du finder frem til kernen af dit budskab. Hvad er det vigtigste i din fortælling? En nærværende historie er en vigtig del af gode animationer og jeg kan kun opfordre til at der sættes tid og ressourcer af til denne del også.

En omhyggeligt scriptet 2 minutters animationsvideo kan være 80 % mere effektiv og formidle lige så mange oplysninger, som en stak trykt materiale.

I dagens tempofyldte miljø vil folk hellere se korte 2D eller 3D animationer på et par minutter, end at læse en artikel, der vil tage 15-20 minutter

Generelt er tommelfingerreglen, at jo kortere din animeret reklamevideo er, jo bedre kan du fastholde dit publikum. Hellere flere små videoer end en lang.

Dine visuelle virkemidler er nøglen til at fastholde din modtager. De er nøglen til at konvertere seer til kunder.

Bruger din virksomhed en værdiskabende animationsvideoer eller illustrationer, som fanger og fastholder målgruppen?