Tilbud på animationsvideoer og illustrationer.

Dine animationer og illustrationer skal skabe værdi for virksomheden, og det gør de blandt andet ved at afspejle virksomhedens visuelle identitet. Det er vigtigt at huske på når du leder efter en animation eller en illustration.

Hvad koster det at producere animationsvideoer og illustrationer

 

At arbejde med animationer og illustrationer er et håndværk som koster materialer (software/hardware) og arbejdstimer, som i sidste ende udgør prisen.

Prisen på eksempelvis et byggeprojekt afhænger jo også af hvad der skal bygges. Måske syntes du det lyder dyrt, men det behøves det ikke at være!

 

Blandt kompetencerne hos PIXandDOTS er evnen til at finde stærke løsninger inden for rammer som for eksempel budget, tid og kundens visuelle profil. Husk at det er helt gratis og en rigtig god idé at ringe for et tilbud når du skal bruge en ny animationsvideo eller illustration.

animationer og illustrationer priser

Animationer og illustrationer med mest muligt værdi

 

Det sted du bor fortæller noget personligt om dig og familien. Dit hjem afspejler familiens værdier og interesser. Når besøgende slår vejen forbi, skaber hjemmet en visuel genkendelse som binder det hele sammen.

De fleste virksomheder har i dag en hjemmeside og måske også en profil på flere sociale medier. Indholdet på disse online platforme bærer med stor sandsynlighed en fælles visuel profil og her skabes en genkendelse. Hvis dette er tilfældet i din virksomhed, så kan du sikkert ikke drømme om at vælge mellem fem færdigdesignede visitkort blot fordi de er billige.

 

Af samme grund er en animationsvideo eller en illustration ikke en hyldevare hos PIXandDOTS.

 

Dine animationsvideoer og illustrationer, bør have den samme visuelle identitet som resten af virksomhedens online og fysiske tilstedeværelse har. Det skaber nemlig en genkendelse, bære virksomhedens profil og fortælle jeres historie.

3D animationer og illustrationer opmærksom

Indhent priser på din næste animationsvideo eller dine illustrationer.

Det er vigtigt at vide hvad du søger, for at give dig det helt rigtige tilbud. Derfor vil jeg opfordre dig til at du bruger fem minutter på at ringe til PIXandDOTS. Det kan du gøre på +45 26158353.

 

Herunder finder du et par pris eksempler på en animationsvideo og en illustration.

animationsvideo og reklamevideo

Animationsvideo – priser fra:

8.500 kr. (ekskl. moms)

1 minut 2D animationsvideo. Udvikling af manuscript er ikke inkluderet i prisen.

illustrationer

Illustrationer – priser fra:

2.250 kr. (ekskl. moms)

2D vektor illustration med valgfrie fil formater

Pris eksemplerne ovenfor er listet for at give dig en idé om pris niveauet hos PIXandDOTS. Generelt arbejdes der med en timepris på 750,-, og ved større opgaver beregnes en fast pris på et estimat af timeforbruget.

illustrationer og animationer david ganderup

PIXandDOTS

Din hjælp til værdiskabende animationer og illustrationer.

David Ganderup


Ring i dag – Jeg er klar til at hjælpe dig!