Animationer og
illustrationer der
skaber værdi!

Animationsvideo til storskærm

3D animationsvideoer til storskærme, events og messer

Produktion af animationsvideo til storskærm i forbindelse med events.

Animationsvideo til storskærm

Animation og illustration siden 2011

PIXandDOTS har siden 2011 arbejdet med en række animationer og illustrationer for flere forskellige virksomheder. Disse virksomheder spænder bredt fra mindre iværksættere til produktioner for store danske internationale virksomheder.

I produktionen af din animationsvideo til storskærm eller dine illustrationer er det vigtigt, at resultatet repræsenter dig og din virksomhed. Derfor arbejdes her altid med, at tænke virksomhedens visuelle profil ind i slutproduktet. Det er nemlig lige så vigtigt som det visuelle udtryk på dit visitkort.

Udarbejdelsen af dine animationer eller illustrationer sker med modtageren i fokus. Din modtager vil gerne overraskes, se noget nyt og få ny viden. Samtidig skal værdien af noget genkendeligt heller ikke undervurderes, da det kan hjælpe modtageren til en hurtig afkodning af det visuelle.

Der er mange fantastiske værktøjer når en animationsvideo til storskærm eller illustrationer skal udarbejdes, så det er kun kreativiteten der sætter grænsen.

Animationer og illustrationer er i sig selv ikke noget nyt, og det er altid en god idé at hente inspiration og referencer fra andre eksempler. Det sker ofte at en kunde er blevet inspireret, og det er et rigtig godt udgangspunkt i opstarten af produktionen.

Skal du bruge en animationsvideo til storskærm eller illustrationer på jeres næste event eller messe?

Hos PIXandDOTS sættes en ære i udførelsen af animationer og illustrationer, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at opfylde dine forventninger til produktionen. Det er samtidig vigtigt at give dig det bedste produkt inden for dine økonomiske rammer.

Blandt kompetencerne hos PIXandDOTS er evnen til indlevelse i dine visuelle ønsker og behov, og at omsætte dette til fleksible generiske løsninger til rimelige budgetter.

Skal din virksomhed bruge en animationsvideo til storskærm eller illustrationer som skaber værdi, så vil PIXandDOTS meget gerne give jer et bud på dette. Tøv ikke med at ringe og få en god snak om jeres næste projekt. Det er helt uforpligtende.

PIXandDOTS har et velfungerende samarbejde med Antistandard ApS og Perfect English blandt andre.

Se flere eksempler på illustrationer:

Hjem » Animationsvideo til storskaerm